close menu

Waarom Simply Select de geknipte HR-adviseur voor je is

Geloof jij in de kracht van een externe HR-adviseur om van jouw personeelsbeleid een goed geoliede machine te maken? Zoek je een HR-partner die zich helemaal kan identificeren met jouw organisatiecultuur en die met volle goesting aan de slag gaat? Laten we je ervan overtuigen dat Simply Select niet zoals eender welk ander HR-bureau is.

Top team Simply Select

Een inspirator en motivator

Onze HR-adviseurs zijn echte energieleveranciers die fungeren als inspiratoren en motivatoren. Met een rugzak vol ideeën en expertise enthousiasmeren en verbinden we werknemers en leidinggevenden. Daarnaast stimuleren we organisaties om zichzelf voortdurend uit te dagen en nieuwe inzichten te verkrijgen.

De batterij achter je personeel

Simply Select

Onze onafhankelijke, objectieve en frisse kijk biedt je meerdere perspectieven en stelt jou in staat de beste kandidaat te vinden voor jouw openstaande vacature.
In het verlengde daarvan bieden we ook een opleiding onboarding aan die de verschillende wervingstechnieken behandelt. Ook voor een doordacht offboarding proces kan je een opleiding volgen bij Simply Select. Zo slaag jij erin om van het vertrek van een werknemer een sterke, nieuwe start te maken.

Simply Grow

De coaches van Simply Select streven er met de Simply Grow-formule naar om je hele organisatie te doen groeien. Met ons gepersonaliseerd HR-advies, assessments, analyses en opleidingen zetten we zowel werknemers als leidinggevenden aan om te groeien. Daarnaast bekijken we of er doorgroeimogelijkheden zijn voor specifieke medewerkers en gaan we op zoek naar manieren om jouw omzet en rendement te doen toenemen.

Simply You

Onze Simply You-aanpak focust dan weer op persoonlijke coaching. Daarbij fungeert onze groeicoach als externe HR-adviseur, klankbord en sparringpartner voor individuele werknemers en leidinggevenden.

Klaar om te groeien met je organisatie?

Vertrouw op een externe HR-partner van Simply Select.

Contacteer ons