close menu

Investeer in je menselijk kapitaal en groei door opleidingen

Alles valt of staat met de passie van werknemers. Thuis dragen we vanuit ons hart zorg voor elkaar. Geven we liefde, warmte, voedsel en de juiste aanpak om elkaar te laten bloeien. Wat zou het betekenen als we dit ook zouden doortrekken op de werkvloer?

investeer in personeel

Investeer, zeker nu in deze bizarre tijden, in je werknemers en in opleidingen.

Het opleiden en bijscholen van werknemers zorgt voor meer motivatie en een bredere kennis. Ze worden multi-inzetbaar, met betere bedrijfsresultaten als gevolg. Medewerkers die van hun werkgever de kans krijgen om zich bij te scholen, voelen zich meer gewaardeerd en zijn gemotiveerder. Investeren in opleidingen en trainingen is investeren in je bedrijf!

5 belangrijke redenen om deze investering aan te gaan:

  • Behouden van je medewerkers

Leer jouw personeel nieuwe vaardigheden en vergroot hun kennis. Dit aan de hand van diverse opleidingen. Zorg ervoor dat ze uitgedaagd blijven. Op die manier zullen ze langer bij jouw organisatie blijven.

  • Meer kennis bij je werknemers leidt tot efficiënter werken
  • Bredere inzetbaarheid van je medewerkers

Hoe meer je personeel weet en kan, hoe breder ze ingezet kunnen worden. Voordeel hiervan is dat jouw bedrijf een stuk flexibeler is. Flexibele werknemers zijn altijd waardevol als er bijvoorbeeld plots iemand uitvalt in het bedrijf. Ze kunnen bijspringen waar nodig én ze voelen zich ook extra betrokken.

  • Steeds up-to-date

Door tal van diverse opleidingen en webinars blijven jouw medewerkers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  • Positief effect voor het imago

Investeer in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling van je personeel. Op die manier laat je zien dat je het belangrijk vindt om het beste uit je medewerkers te halen. Potentiële medewerkers worden hierdoor ook aangetrokken. Het is een extra stimulans om voor jouw bedrijf te kiezen.

handen-licht

Ook bij ons, Simply Grow, kan je terecht voor diverse opleidingen. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in HR opleidingen.

Klik hier om onze opleidingsfolder te raadplegen.

Waarom een externe HR-partner van Simply Select?

  • Onze HR-adviseurs bezitten stuk voor stuk een stevige brok ervaring.
  • Ze zijn gepassioneerd door het vak en alles wat met human capital te maken heeft.
  • Onze HR-partners communiceren transparant, rechtdoorzee en respectvol.
  • Ze denken proactief met je mee en weten op elke vraag een antwoord.
  • Onze adviseurs blijven zich bijscholen en delen de nieuwigheden in HR met jou.

Klaar voor HR-outsourcing?

Laten we elkaar beter kennen tijdens een gezellig gesprek.

Contacteer ons