Over Ons

Waarin maken wij het verschil?

Door onze persoonlijke aanpak, die verder gaat dan enkel werving en selectie, bieden wij een grote toegevoegde waarde.
Deze zorgt ervoor dat elke medewerker naar zijn waarden en kunnen ingezet wordt in uw bedrijf.
Gelukkige medewerkers zorgen uiteraard voor uitstekende resultaten!

Kristien, ervaren en gedreven HR consulent sinds 2001 en sinds 2006 actief als zelfstandig HR adviseur.

Medewerkers zijn de motor, bedrijfsleiders de brandstof maar er is ook altijd nood aan een stuwende kracht. Laat dat nu net mijn sterkste kant zijn. Medewerkers enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen en bedrijfsleiders een klankbord bieden om ook andere opportuniteiten te benutten.

Mijn positiviteit en simplicity maken van mij een creatieve tank op menselijk vlak en al jaren krijg ik de glimlach om anderen te zien groeien en…. ik groei uiteraard ook zelf nog elke dag!

Onze klanten geven ons de kracht om elke dag het verschil te maken en ons gelukkig te voelen! Laat dat nu de reden zijn waarom we elke dag met veel goesting aan de slag gaan.

Pedro is sinds 2015 actief bij Simply-Select en focust vooral op coaching en training van commerciële medewerkers. Na een boeiende carrière van 20 jaar als Sales Manager vond ik het tijd om mijn jarenlange ervaring te delen en te spreken vanuit de praktijk.

Daarnaast is werving en selectie mijn passie waarbij het actief “hunten” naar de ideale kandidaat ook tot mijn takenpakket behoort.

Ten slotte heb ik uitgebreide kennis verworven rond het uitvoeren van assessments. Daarbij worden de tools van Thomas International uitvoerig ingezet.

Flore-Anne , de jongste telg van Simply-select die sinds Februari 2017 in ons team zit.

Ik zoek samen met de bedrijven naar de juiste kandidaten om hun team te versterken. Samen bekijken wij wat de noden en wensen zijn en dan ga ik aan de slag.

Op alle mogelijke manieren zoek ik naar topkandidaten, die doorlopen eerst een screeningsproces en de potentiële kandidaten ga ik graag persoonlijk voorstellen bij de klanten.

Door mijn interesse in de bedrijfspsychologie vind ik het dan ook zeer belangrijk om te kijken naar het EQ i.p.v. enkel naar het IQ. De ‘klik’ in persoonlijkheid is waar ik naar op zoek ga.

Met Senior HR Expert  Dries Deleenheer halen we 30 jaar HR ervaring in huis. Jurist van opleiding, was hij tijdens zijn loopbaan binnen Engie Electrabel actief in vrijwel alle HR processen. En dit zowel in leidinggevende, projecten- als expertenrollen: HR Business Partner, HR Manager, HR Project Manager, Project Manager Organisatiebeheer en Personeelsplanning en Job Evaluations Manager. Op Dries, die werkt als freelancer, kunt u een beroep doen voor de A-tot-Z aanpak van uw reorganisaties, change management, strategische personeelsplanning, selectie van leidinggevenden, organisatie-ontwerp, functiewaardering en HR procesverbetering. Bovendien is hij, gezien zijn vlotte pen, perfect inzetbaar voor de interne communicatie van dit alles, alsook voor het geven van opleidingen.

Contact: dries@simply-select.be

+ 32 478 65 22 06