Over Ons

Waarin maken wij het verschil?

Simply-Select is uw HR Business partner vooral gericht  KMO’s en dit in een open communicatiesfeer.

Kristien, ervaren en gedreven HR consulent sinds 2001 en sinds 2006 actief als zelfstandig HR adviseur.

Een individu of een team naar een hoger level brengen, structuren uitzetten,een nieuwe medewerker zoeken, … als het maar te maken heeft met een medewerker zien groeien, dat is vooral mijn doel.

Ik vergelijk me graag met een vertrouwenspersoon op HR vlak zoals een boekhouder voor het financiële aspect is. Voor elke vraag die met HR te maken heeft proberen we een antwoord te zoeken. Zo hebben we in al die jaren een intens mooi netwerk uitgebouwd opdat we u een perfect antwoord of oplossing kunnen bieden.

Pedro is sinds 2015 actief bij Simply-Select en focust vooral op coaching en training van commerciële medewerkers. Na een boeiende carrière van 20 jaar als Sales Manager vond ik het tijd om mijn jarenlange ervaring te delen en te spreken vanuit de praktijk.

Daarnaast is werving en selectie mijn passie waarbij het actief “hunten” naar de ideale kandidaat ook tot het takenpakket behoort.

Mijn derde pijler is gericht op het uitvoeren van assessments. Daarbij worden de tools van Thomas International uitvoerig ingezet.

Flore-Anne , de jongste telg van Simply-select die sinds Februari 2017 in ons team zit.

Ik zoek samen met de bedrijven naar de juiste kandidaten om hun team te versterken. Samen bekijken wij wat de noden en wensen zijn en dan ga ik aan de slag.

Op alle mogelijke manieren zoek ik naar topkandidaten, die doorlopen eerst een screeningsproces en de potentiële kandidaten ga ik graag persoonlijk voorstellen bij de klanten.

Door mijn interesse in de bedrijfspsychologie vind ik het dan ook zeer belangrijk om te kijken naar het EQ i.p.v. enkel naar het IQ. De ‘klik’ in persoonlijkheid is waar ik naar op zoek ga.